Юлия Кныш
75 сообщений
#12 лет назад
floppox, Певно, вона всіх підтримувала. Хоч і самій доводилось не солодко. Мене звістка просто збила з ніг...
І дякую всім за співчуття.
Елена Б.
6863 сообщения
#12 лет назад
Дуже світла і добра людина була. Вдруге зайшла переглянути форум і сльози на очах...
Наталья Э.
2099 сообщений
#12 лет назад
Мои соболезнования родным и близким.
Сколько было лет Ульяне?
И известна причина смерти?
Наталия Г.
183 сообщения
#12 лет назад
В форуме недавно, Ульяну не знаю, но присоединяюсь к соболезнованиям...
Ольга О.
94 сообщения
#12 лет назад
Присоединяюсь к соболезнованиям
Юлия Кныш
75 сообщений
#12 лет назад
Natalya56, Було всього лиш 38 років. Причини смерті я не знаю.
Наталья Э.
2099 сообщений
#12 лет назад
Очень жаль, такая молодая.
Это уже четвертая смерть фрилансера:
Саша - умер 26.12.2010
Егор - умер 22 июня 2011 года
Ольга - умерла 18 октября 2011 года
Топик создал муж Ольги
Ульяна - умерла 01 ноября 2013 года
Владислав Е.
2868 сообщений
#12 лет назад
KarnauchJulia, дети были у Уляны? Может помощь какая необходима?
Юлия Кныш
75 сообщений
#12 лет назад
ermolaev, Дякую за пропозицію, але допомоги не треба
Вера К.
646 сообщений
#12 лет назад
Мои соболезнования родным и близким.
Александра Б.
8018 сообщений
#12 лет назад
Очень жаль что уходят молодые люди. Сочувствую близким. Земля пухом.
Евгения Л.
460 сообщений
#12 лет назад
Я в шоке. У меня нет слов!
Улечка... Мы с ней работали, когда я только начинала, делилась опытом, мы просто болтали с ней в аське очень часто.
Она даже недавно писала, но у меня была катастрофическая занятость, и не смогла толком пообщаться с ней.
Я прекрасно знаю, как она переживала за маму, и как много работала.
Мы никогда не виделись, но её участие и тепло я чувствовала в каждом сообщении.

Пусть земля ей будет пухом...
Юлия Кныш
75 сообщений
#12 лет назад
Zhmenka, Я знаю, що Уляна спілкувалась й працювала з тутешніми фрілансерами. Тому й вирішила створити тему, аби ті, з ким вона спілкувалась, не дивувались тому, що мовчать її скайп, ася
Евгения Л.
460 сообщений
#12 лет назад
KarnauchJulia, да, это правильно.
Наталия Д.
35 сообщений
#12 лет назад
Це просто жах!!!

На форумі буваю вкрай рідко. Я ще спілкувалась з Уляною 31 жовтня увечері по скайпу, бо ми разом працювали над двома проектами. Однак, замовників я не знаю, частину робіт переслала Уляні раніше, за які замовник мав розрахуватись у понеділок. Була стривожена тим, що Уляна так довго не відписує, бо такого ще ніколи не було. Ми з нею часто співпрацювали і завжди був хороший зв"язок.

Просто не можу у це повірити. У неї ще ж не так давно мама померла.
Юлия Кныш
75 сообщений
#12 лет назад
BlueMoon, Доброї ночі, Наталю. Я знаю, що ви з Уляною спілкувались та працювали разом - часом вона давала мені посилання на статті в вашому блозі. Якщо я не помиляюсь. Із усіма замовниками розібрались її рідні - відписали їм на пошту. Ніхто не має претензій. Певно, її номер вже заблоковано ? Я сама про це дізналась тільки минулої суботи. Скажіть, вона вам часом не відправляла своїх віршів чи повістей? Друзі хочуть видати збірку Уляниних творів, то будь яка інформація не буде зайвою.
Наталия Д.
35 сообщений
#12 лет назад
KarnauchJulia, на жаль не маю творів Уляни.

А роботи по замовленнях у мене все ще на руках, то не знаю що з ними робити. Ось одного із замовників знайшла по сайту, написала йому в "обратную связь", по другому проекту спробую поступити таким же чином.

Про номер не скажу, бо по телефону ми ніколи не спілкувались, лише по скайпу, то ж його у мене немає.
Василий С.
402 сообщения
#12 лет назад
Соболезную
Лично не знал и не общался, но ник знакомый, видел
земля пухом
Наталия Д.
35 сообщений
#12 лет назад
KarnauchJulia, я так розумію, що рідні не розібрались із замовниками, бо зараз замовники лише дізнаються від мене про цю жахливу подію. Я теж не можу ніяк прийти до тями від такої звістки.
Уля, здається, жила лише з мамою, яку теж похоронила у цьому році.
Юлия Кныш
75 сообщений
#12 лет назад
BlueMoon,
Мені її подруг відписала, шо замовниками відписали на пошту. Я пропонувала свою допомогу, сказали, що рідні самі розберуться. Певно, комусь вдалось написати, а комусь ні. Не знаю