Померла Уляна Гронь
75 повідомлень
#12 років тому
floppox, Певно, вона всіх підтримувала. Хоч і самій доводилось не солодко. Мене звістка просто збила з ніг...І дякую всім за співчуття.
6863 повідомлення
#12 років тому
Дуже світла і добра людина була. Вдруге зайшла переглянути форум і сльози на очах...
2099 повідомлень
#12 років тому
Мои соболезнования родным и близким. Сколько было лет Ульяне?
И известна причина смерти?
183 повідомлення
#12 років тому
В форуме недавно, Ульяну не знаю, но присоединяюсь к соболезнованиям...
75 повідомлень
#12 років тому
Natalya56, Було всього лиш 38 років. Причини смерті я не знаю.
2099 повідомлень
2868 повідомлень
#12 років тому
KarnauchJulia, дети были у Уляны? Может помощь какая необходима?
75 повідомлень
#12 років тому
ermolaev, Дякую за пропозицію, але допомоги не треба
8018 повідомлень
#12 років тому
Очень жаль что уходят молодые люди. Сочувствую близким. Земля пухом.
460 повідомлень
#12 років тому
Я в шоке. У меня нет слов! Улечка... Мы с ней работали, когда я только начинала, делилась опытом, мы просто болтали с ней в аське очень часто.
Она даже недавно писала, но у меня была катастрофическая занятость, и не смогла толком пообщаться с ней.
Я прекрасно знаю, как она переживала за маму, и как много работала.
Мы никогда не виделись, но её участие и тепло я чувствовала в каждом сообщении.
Пусть земля ей будет пухом...
75 повідомлень
#12 років тому
Zhmenka, Я знаю, що Уляна спілкувалась й працювала з тутешніми фрілансерами. Тому й вирішила створити тему, аби ті, з ким вона спілкувалась, не дивувались тому, що мовчать її скайп, ася
35 повідомлень
#12 років тому
Це просто жах!!!На форумі буваю вкрай рідко. Я ще спілкувалась з Уляною 31 жовтня увечері по скайпу, бо ми разом працювали над двома проектами. Однак, замовників я не знаю, частину робіт переслала Уляні раніше, за які замовник мав розрахуватись у понеділок. Була стривожена тим, що Уляна так довго не відписує, бо такого ще ніколи не було. Ми з нею часто співпрацювали і завжди був хороший зв"язок.
Просто не можу у це повірити. У неї ще ж не так давно мама померла.
75 повідомлень
#12 років тому
BlueMoon, Доброї ночі, Наталю. Я знаю, що ви з Уляною спілкувались та працювали разом - часом вона давала мені посилання на статті в вашому блозі. Якщо я не помиляюсь. Із усіма замовниками розібрались її рідні - відписали їм на пошту. Ніхто не має претензій. Певно, її номер вже заблоковано ? Я сама про це дізналась тільки минулої суботи. Скажіть, вона вам часом не відправляла своїх віршів чи повістей? Друзі хочуть видати збірку Уляниних творів, то будь яка інформація не буде зайвою.
35 повідомлень
#12 років тому
KarnauchJulia, на жаль не маю творів Уляни.А роботи по замовленнях у мене все ще на руках, то не знаю що з ними робити. Ось одного із замовників знайшла по сайту, написала йому в "обратную связь", по другому проекту спробую поступити таким же чином.
Про номер не скажу, бо по телефону ми ніколи не спілкувались, лише по скайпу, то ж його у мене немає.
402 повідомлення
35 повідомлень
#12 років тому
KarnauchJulia, я так розумію, що рідні не розібрались із замовниками, бо зараз замовники лише дізнаються від мене про цю жахливу подію. Я теж не можу ніяк прийти до тями від такої звістки.Уля, здається, жила лише з мамою, яку теж похоронила у цьому році.
75 повідомлень
#12 років тому
BlueMoon, Мені її подруг відписала, шо замовниками відписали на пошту. Я пропонувала свою допомогу, сказали, що рідні самі розберуться. Певно, комусь вдалось написати, а комусь ні. Не знаю